Kiddies opent nieuwe babygroep op het Arkplein

ALKMAAR – Op 29 april opent Kinderopvangorganisatie Kiddies een nieuwe babygroep in de vestiging op het Arkplein in Alkmaar-Noord.

“Het is fijn dat zoveel tevreden ouders gebruik maken van de opvang van Kiddies en dat we nog steeds groeien,” aldus Michelle van Nieuwenhoven, directeur van Kiddies. “We weten dat werkende ouders dagelijks te maken hebben met de race tegen de klok. Tegelijkertijd wil je het beste voor je kind. Dan is het prettig als je de opvang structureel en professioneel geregeld hebt.”

“Onze vestiging op het Arkplein, dicht bij de wijk De Vroonermeer en winkelcentrum De Mare, heeft kleine groepen en een huislijke sfeer. In de nieuwe babygroep (0-18 maanden) creëren pedagogisch medewerkers een rustige en warme omgeving waarin de baby’s veilig kunnen opgroeien. Wij hechten aan vaste gezichten op onze groepen. Dit zorgt voor stabiliteit en geeft ouders en kinderen een vertrouwd gevoel.

Alle pedagogisch medewerkers van de babygroep op het Arkplein zijn opgeleid tot babyspecialist,” vertelt Van Nieuwenhoven trots. Op 1 januari 2023 is deze kwaliteitsnorm verplicht voor alle kinderopvangorganisaties in Nederland.

De nieuwe babygroep op het Arkplein start vanaf maandag 29 april 2019.

Inschrijven of informatie: info@kiddies.nl of 072-5624961