BSO 4-12 jaar

Samen ondernemen en spelen in een supergezellige en stimulerende omgeving. Wij zijn gek op kinderen en willen niets liever dan ze een leuke tijd laten beleven in de uren buiten school. Voetballen met de vrienden, een knutselworkshop, koekjes bakken of een postje Stratego. Je hoeft je bij ons echt niet te vervelen!

Wil je liever chillen of even je hart luchten? We hebben voor elk kind de tijd en aandacht die het nodig heeft, in een huiselijke sfeer. 

Kiddies biedt kinderen van 4 tot 12 jaar buitenschoolse opvang op vier vestigingen in Alkmaar. Dit kan voor, tussen en na schooltijden, op studiedagen en natuurlijk in de vakanties! Op maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 18.30 uur.

  • VSO; Vanaf 7.00 uur s ochtends zijn kinderen welkom. Rustig opstarten, een (zelf meegebracht) ontbijt eten, of al actief aan de slag. De medewerkers van Kiddies zorgen ervoor dat alle kinderen netjes op tijd in hun klas gebracht worden.
  • NSO; De naschoolse opvang wordt gedurende 40 weken per jaar aangeboden. Keurig op tijd staan onze medewerkers op het schoolplein klaar om de kinderen op te halen na een dag school. Bij de niet direct aangrenzende scholen worden de kinderen met een Kiddiestaxi opgehaald. Altijd zijn de bestuurders vertrouwde gezichten voor de medewerkers van school en de kinderen.
  • Vakantieopvang; Tijdens de vakanties en op studiedagen is onze vakantieopvang geopend. Dit zijn 12 weken per jaar. Kinderen die gebruik maken van de vakantieopvang zijn tussen 7.00 uur en 18.30 uur welkom bij Kiddies. De vakantiedagen bij Kiddies zijn altijd vol uitdaging, leuke activiteiten en uitstapjes. Varen in een boot, koken met een echte kok, een voetbalclinic, sieraden maken of een hut bouwen. Voor iedereen is er wat leuks te doen!
  • Een losse dag; Het is altijd mogelijk om een losse dag VSO, NSO of vakantieopvang aan te vragen.

Ruilen; Komt het je beter uit de vaste opvangdag een keer te ruilen? Dat kan op aanvraag. We hanteren de regel dat ruilen, indien de groepsgrootte het toelaat, mag binnen dezelfde week.