Kiddies-GROEN Luisteren naar geluiden in de tuin. Modder op je broek en in de wilgenhut spelen. Stekjes planten en zelfgekweekte tomaatjes eten. Op bezoek bij schaap Gijs of geitje Marit. De natuur daagt kinderen uit tot onderzoeken, ontdekken, spel en avontuur. Steeds meer vestigingen van Kiddies zijn daarom Kiddies-GROEN.

KDV

Opgroeien, ontdekken en spelen in een natuurlijke en veilige omgeving. Dagopvang voor baby’s, dreumesen en peuters. Samen maken we van elke dag iets moois!

lees meer vestigingen

 

BSO

Samen ondernemen, beleven en spelen in een supergezellige en stimulerende omgeving. De schakel tussen school, buitenschoolse activiteiten en thuis!

lees meer vestigingen

Peuterschool

Op vaste dagen in de week samen de dag beginnen, knutselen in een groepje, buiten op ontdekkingstocht. Zo leert je kind wat hem straks te wachten staat op de basisschool en is de overgang naar school minder groot.

lees meer vestigingen

TSO

Dicht bij school maar er toch even echt tussenuit. Rustig een broodje eten, wat drinken en een goed gesprek om daarna met nieuwe energie aan de schoolmiddag te kunnen beginnen.

lees meer vestigingen

 

De X-factor bij Kiddies; KidX

Bij Kiddies zijn we ambitieus. Met behoud van al het goede zijn we continu op zoek naar verbetering. We denken niet vanuit problemen, maar vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan, dat je altijd moet blijven dromen en dat ontwikkeling energie geeft.

Ambitie dus, met behoud van de Kiddies X-factor: KidX.

Het KidX-programma bestaat uit een aantal verschillende projecten met als doel: het versterken van de cultuur, meer aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het verder professionaliseren van de organisatie met iedereen die bij Kiddies betrokken is.